İstanbul İli Okul Sporları - Küçük Kızlar Hentbol Takımı Şampiyon

İstanbul İli  Okul sporları  faaliyetleri  arasında  Küçük Kızlar Hentbol  Takımı İstanbul  Müsabakalarında  çıktığı  bütün maçları  kazanarak  İST. Küçük Kızlar  Hentbol Şampiyonu  olmuşlardır.

Maç sonuçları 10 Aralık 2012-1 Mart 2013 tarihleri arasında oynan Okullar Arası Küçük Kızlar Hentbol müsabakaları sona erdi. İlçemizi temsil eden Adnan Kahveci Ortaokulu C Grubunu lider bitirerek finallere kalmaya hak kazandı.Çeyrek finalde Kartal Mahmut Kemal İnan Ortaokulunu 10-3, yarı finalde Özel Eyüpoğlu Çamlıca Kolejini 13-3,finalde de Üsküdar Nursen Fuat Özdayı Ortaokulunu 9-6 yenerek İstanbul şampiyonu olmuştur.Önümüzdeki günlerde Türkiye Şampiyonusu  için Bölge müsabakalarına  katılacaktır. Bölge şampiyonasının yeri  önümüzdeki haftalarda  belli  olacaktır.

hentbol2hentbol